|
Franmo
|
 |
« : Czerwiec 14, 2007, 22:24:12 » |
|
W tym wątku możecie informować o dostępności/wzmiance/artykule Odkurzacza w czasopismach i prasie.Na początek: Odkurzacz został dodany do czasopisma "Twój Niezbędnik" nr 03/07. Dzisiaj zajrzałem do kiosku i zauważyłem na okładce iż dodany jest ODK10.9 jednak w jego nazwie kryje się tajemnicze oznaczenie.... " OdkurzaczXP 10.9 Pro". XP  A może to jakiś konkurent  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Śnieżka
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 15, 2007, 02:04:55 » |
|
Oj tam Franmo - dodała im się jedna literka - brzmi mi to.. tak "windowo"  . Wskazanie : " Dla ambitnych "... tyle, że moim zdaniem ODK 10,9 winien widnieć przed CCleaner 1.40 - jest o niebo lepszy !! Czepiam się ?? Pozdrawiamy redakcję " Komputer Świat " 
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|
|
Franmo
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 09, 2007, 18:08:52 » |
|
W Ekspercie (październik 2007) jest spory artykuł dotyczący czyszczenia dysku ze śmieci. Nie zabrakło miejsca dla Odkurzacza ??? Muszę jednocześnie dodać, że jest to pierwszy artykuł o Odkurzaczu w Ekspercie i po raz pierwszy Odkurzacz został umieszczony na płycie.  Wkrótce dodam zdjęcie artykułu (czekam, aż poczta przyniesie do skrzynki czasopismo  )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2007, 16:51:15 wysłane przez Franmo »
|
|
|
|
|
|
|
|
Śnieżka
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 09, 2007, 23:02:19 » |
|
Franmo !! Z tego co wiem.. " Komputer EKSPERT" -> jest bezpośrednim " sprawcą " Twojej PASJI, której efektem jest Nasz " Odkurzacz " . Redakcja tego niezwykle poczytnego czasopisma ma zatem swój niezaprzeczalny udział w narodzeniu się pomysłu na sam program i jego przeznaczenie, za co z tego miejsca należy się podziękowanie i uznanie dla redakcji za tą inspirację, co niniejszym z przyjemnością czynimy !! ??? pozdrawiając jednocześnie !!! A teraz, jak ODK znajdzie się na "krążku" DVD ... to, raz : Odkurzacz przewędruje już całą Polskę  , dwa : no i jak to będzie ze statystyką .. pobrań progsu ?? 
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Śnieżka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 14, 2007, 19:04:47 » |
|
No nie !!!! zabawne, zapewne autor tej treści potraktował ODK jak w dosłownym tego słowa znaczeniu " odkurzacz"  - posprzątał -> wyłączyć -> opróżnić worek i odstawić .... do następnego psiątania  Ale to nieporozumienie, i być może "przypadkowy" wpis... nie trzeba raczej zapewniać wszystkich, że ODK jest niezbędny do stałego sprzątania naszych kompów - bo to oczywiste !!! Swoją drogą.. to jakby takie info się miało do wszystkich progsów --> użyj i odinstaluj  - absurd !!
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|
rom.an
Brąz
"Wiadomo: błądzi człowiek, póki dąży"
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 15, 2007, 01:20:47 » |
|
No nie !!!! zabawne, zapewne autor tej treści potraktował ODK jak w dosłownym tego słowa znaczeniu " odkurzacz" Mnie się natomiast nasunęła myśl, że autor tej treści ZIGNOROWAŁ  nazwę programu bo.. no właśnie. Odkurzacza (sprzętu) po odkurzeniu nie wynosimy przecież do piwnicy (garażu, stodoły, obory,itp.), tylko trzymamy raczej w mieszkaniu by był w zasięgu ręki, kiedy znowu się przykurzy. Wniosek: Chłopina (Babina?) nigdy nie używa odkurzacza (sprzętu), no albo baaardzo rzadko.  posprzątał -> wyłączyć -> opróżnić worek i odstawić .... do następnego psiątania a to jest akurat ok.! tak należy postępować z ODK. i z odkurzaczem  no, może z tym workiem.. to nie za każdym razem, bo a nuż brylant wciągło (sporo posiadaczy brylantów tak "to" określa ), a jak mamy 8 to brak jednego zauważymy po czasie jakimś, a wtedy worek (Backup ODK) ucałujemy P.S.Nie wiem Śnieżko jak Ty, ale ja ODK (QC) psiątam codziennie (dlatego nie wypuszczę go z kompa nawet na dzień!), a odkurzaczem sprzętem  co 2-3 dni.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2007, 21:38:05 wysłane przez rom.an »
|
|
|
|
|
|
Śnieżka
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 15, 2007, 09:28:07 » |
|
@ rom.an Ma się rozumieć, że psiątam QC i ODK często, o rozstaniu też nie ma mowy.. Ciekawe tylko, czy autor tekstu zagląda tu na forum  . Myślę, że po przeczytaniu naszych postów... może się trochę zawstydzi ?. PS - No dobra, nie wyszło mi to porównanie.. Twoje jest lepsze  .
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|
rom.an
Brąz
"Wiadomo: błądzi człowiek, póki dąży"
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 15, 2007, 18:53:51 » |
|
Ciekawe tylko, czy autor tekstu zagląda tu na forum  . Myślę, że po przeczytaniu naszych postów... może się trochę zawstydzi ?. Mam taka nadzieję, że zagląda, ale ja na miejscu Franmo nie czekałbym, aż autor sie zawstydzi, tylko wysłałbym notkę do autora tekstu z wnioskiem o sprostowanie, bo jego uwaga "można już odinstalować niepotrzebny Odkurzacz" jest wprowadzającą w błąd PRZYSZŁYCH użytkowników (ci, co już ODK mają nie dadzą się zwieść słowom "eksperta"). Ale... taka porada może...może jedynie zwiększać ilość pobrań. Do notatki można dodać ewentualne zaproszenie do lektury forum.  No dobra, nie wyszło mi to porównanie.. Jejku, czasami wychodzi dobrze, czasami tak sobie  , czytaj cytat pod moim avatarkiem. Chciałaś dobrze, a ponieważ ja też, dlatego troszku pomocy zostało podrzucone na wypadek, gdyby autor tekstu zawitał jednak na forum. ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franmo
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 01, 2008, 14:53:25 » |
|
Interfejs chcę zmienić, ale nie mam talentu do tego i zostaje taki jaki jest  Jedynie co mogę poradzić, to dokończyć obsługę teł, czyli zmianę tych paneli niebieskich i ikon.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|