Oficjalne Forum programu Odkurzacz
Strony: [1] 2 3 4   Do dołu
  Odpowiedz  |  Drukuj  
Autor Wątek: Odkurzacz w czasopismach  (Przeczytany 18205 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Franmo
Brylant
*

Autor ODK

« : Czerwiec 14, 2007, 22:24:12 »
Odpowiedz cytującCytuj

W tym wątku możecie informować o dostępności/wzmiance/artykule Odkurzacza w czasopismach i prasie.

Na początek:
Odkurzacz został dodany do czasopisma "Twój Niezbędnik" nr 03/07.
Dzisiaj zajrzałem do kiosku i zauważyłem na okładce iż dodany jest ODK10.9 jednak w jego nazwie kryje się tajemnicze oznaczenie.... "OdkurzaczXP 10.9 Pro".

XP  confused1 A może to jakiś konkurent  laugh

Śnieżka
Rubin

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 15, 2007, 02:04:55 »
Odpowiedz cytującCytuj

Oj tam Franmo - dodała im się jedna literka - brzmi mi to..  tak  "windowo"  Wink.
Wskazanie :  " Dla ambitnych "...  tyle, że moim zdaniem ODK 10,9  winien widnieć przed  CCleaner 1.40 - jest o niebo lepszy !!    Czepiam się ??
 Pozdrawiamy redakcję  " Komputer Świat "    001_tt1

.
Franmo
Brylant
*

Autor ODK

« Odpowiedz #2 : Październik 09, 2007, 18:08:52 »
Odpowiedz cytującCytuj

W Ekspercie (październik 2007) jest spory artykuł dotyczący czyszczenia dysku ze śmieci.
Nie zabrakło miejsca dla Odkurzacza  ??? Muszę jednocześnie dodać, że jest to pierwszy artykuł o Odkurzaczu w Ekspercie i po raz pierwszy Odkurzacz został umieszczony na płycie.

Wkrótce dodam zdjęcie artykułu (czekam, aż poczta przyniesie do skrzynki czasopismo  blush)
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2007, 16:51:15 wysłane przez Franmo » Zapisane
Unicorn
Rubin
*

Jest czas na łowienie ryb i czas na suszenie sieci

« Odpowiedz #3 : Październik 09, 2007, 19:48:20 »
Odpowiedz cytującCytuj

W końcu się przekonali blush

Śnieżka
Rubin

« Odpowiedz #4 : Październik 09, 2007, 23:02:19 »
Odpowiedz cytującCytuj

Franmo !! Z tego co wiem..  " Komputer  EKSPERT" ->   jest bezpośrednim " sprawcą " Twojej  PASJI, której efektem jest  Nasz  " Odkurzacz " . thumbup
 Redakcja tego  niezwykle poczytnego czasopisma ma zatem swój niezaprzeczalny udział w narodzeniu się pomysłu na  sam program i jego przeznaczenie, za co z tego miejsca należy się podziękowanie  i uznanie  dla redakcji za tą inspirację, co niniejszym z przyjemnością czynimy !!  ???  pozdrawiając jednocześnie !!!

A teraz,  jak ODK znajdzie się  na  "krążku"  DVD ...  to,  raz : Odkurzacz  przewędruje już  całą Polskę thumbup,  dwa  :  no i jak to będzie ze statystyką .. pobrań  progsu ??   001_tongue biggrin

.
Unicorn
Rubin
*

« Odpowiedz #5 : Październik 10, 2007, 17:22:34 »
Odpowiedz cytującCytuj

Śnieżka
Rubin

« Odpowiedz #6 : Listopad 13, 2007, 15:35:04 »
Odpowiedz cytującCytuj

A tu...  już bezpośrednio z płytki,  he he fajnie to wygląda .. ta flaga na dole   001_tongue ???

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6598c994cc31d08d.html
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2007, 16:50:28 wysłane przez Franmo » Zapisane

.
Unicorn
Rubin
*

« Odpowiedz #7 : Grudzień 13, 2007, 20:34:27 »
Odpowiedz cytującCytuj

W nowym PC Formacie nr 1/08

...w temacie Tylko posprzątaj znajduje się ustęp poświęcony Odkurzaczowi a w zasadzie Quick Clean'owi blush

Ostatnie zdanie nie podoba mi się wcale...  sad
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2007, 20:32:48 wysłane przez Franmo » Zapisane

Franmo
Brylant
*

Autor ODK

« Odpowiedz #8 : Grudzień 14, 2007, 16:41:03 »
Odpowiedz cytującCytuj

http://img80.imageshack.us/img80/3351/a1ha9.jpg
Ostatnie zdanie nie podoba mi się wcale...

No rzeczywiście  sad
Jak to "można już odinstalować niepotrzebny Odkurzacz" ? Przecież Odkurzacz przydaje się non stop, bo śmieci zawsze przybywa codziennie...  001_cool
Śnieżka
Rubin

« Odpowiedz #9 : Grudzień 14, 2007, 19:04:47 »
Odpowiedz cytującCytuj

No nie !!!!  zabawne, zapewne autor tej treści potraktował ODK jak w dosłownym tego słowa znaczeniu " odkurzacz"  lol - posprzątał -> wyłączyć -> opróżnić  worek i odstawić ....  do następnego psiątania 001_cool  Ale to nieporozumienie, i być może "przypadkowy" wpis...  nie trzeba raczej zapewniać wszystkich, że ODK jest niezbędny do stałego sprzątania naszych kompów - bo to oczywiste !!!
Swoją drogą.. to jakby takie info się miało do wszystkich progsów  -->  użyj i odinstaluj  laugh- absurd !!

.
rom.an
Brąz
*

"Wiadomo: błądzi człowiek, póki dąży"

« Odpowiedz #10 : Grudzień 15, 2007, 01:20:47 »
Odpowiedz cytującCytuj

No nie !!!!  zabawne, zapewne autor tej treści potraktował ODK jak w dosłownym tego słowa znaczeniu " odkurzacz"  lol
Mnie się natomiast nasunęła myśl, że autor tej treści ZIGNOROWAŁ  001_cool nazwę programu bo.. no właśnie. Odkurzacza (sprzętu) po odkurzeniu nie wynosimy przecież do piwnicy (garażu, stodoły, obory,itp.), tylko trzymamy raczej w mieszkaniu by był w zasięgu ręki, kiedy znowu się przykurzy.
Wniosek: Chłopina (Babina?) nigdy nie używa odkurzacza (sprzętu), no albo baaardzo rzadko.  laugh
Cytat: śnieżka
posprzątał -> wyłączyć -> opróżnić  worek i odstawić ....  do następnego psiątania
a to jest akurat ok.! tak należy postępować z ODK. i z odkurzaczem  thumbup no, może z tym workiem.. to nie za każdym razem, bo a nuż brylant wciągło (sporo posiadaczy brylantów tak "to" określa ), a jak mamy 8 to brak jednego zauważymy po czasie jakimś, a wtedy worek (Backup ODK) ucałujemy  w00t

P.S.Nie wiem Śnieżko jak Ty, ale ja ODK (QC) psiątam codziennie (dlatego nie wypuszczę go z kompa nawet na dzień!), a odkurzaczem sprzętem  lol co 2-3 dni.  biggrin
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2007, 21:38:05 wysłane przez rom.an » Zapisane
Śnieżka
Rubin

« Odpowiedz #11 : Grudzień 15, 2007, 09:28:07 »
Odpowiedz cytującCytuj

@ rom.an Ma się rozumieć, że psiątam  QC i ODK często,  o rozstaniu też nie ma mowy.. Ciekawe tylko, czy autor tekstu  zagląda  tu na  forum  laugh.  Myślę, że po przeczytaniu naszych postów... może się trochę zawstydzi ?.

PS - No dobra, nie wyszło mi to porównanie.. Twoje jest lepsze  sleep.

.
rom.an
Brąz
*

"Wiadomo: błądzi człowiek, póki dąży"

« Odpowiedz #12 : Grudzień 15, 2007, 18:53:51 »
Odpowiedz cytującCytuj

Ciekawe tylko, czy autor tekstu  zagląda  tu na  forum  laugh.  Myślę, że po przeczytaniu naszych postów... może się trochę zawstydzi ?.
Mam taka nadzieję, że zagląda, ale ja na miejscu Franmo nie czekałbym, aż autor sie zawstydzi, tylko wysłałbym notkę do autora tekstu z wnioskiem o sprostowanie, bo jego uwaga "można już odinstalować niepotrzebny Odkurzacz" jest wprowadzającą w błąd PRZYSZŁYCH użytkowników (ci, co już ODK mają nie dadzą się zwieść słowom "eksperta"). Ale... taka porada może...może jedynie zwiększać ilość pobrań. Do notatki można dodać ewentualne zaproszenie do lektury forum.  cool
Cytat: śnieżka
No dobra, nie wyszło mi to porównanie..
Jejku, czasami wychodzi dobrze, czasami tak sobie  001_smile, czytaj cytat pod moim avatarkiem. Chciałaś dobrze, a ponieważ ja też, dlatego troszku pomocy zostało podrzucone  001_rolleyes na wypadek, gdyby autor tekstu zawitał jednak na forum.  ???
Unicorn
Rubin
*

« Odpowiedz #13 : Grudzień 31, 2007, 18:51:16 »
Odpowiedz cytującCytuj

Może nie do końca w czasopiśmie ale smile
http://paweldejko.blogspot.com/2007/09/odkurzacz.html
Tak coś sobie myślę, że następna gazetka w kolejce to NEXT ???

Franmo
Brylant
*

Autor ODK

« Odpowiedz #14 : Styczeń 01, 2008, 14:53:25 »
Odpowiedz cytującCytuj

Może nie do końca w czasopiśmie ale smile
http://paweldejko.blogspot.com/2007/09/odkurzacz.html
Tak coś sobie myślę, że następna gazetka w kolejce to NEXT ???

Interfejs chcę zmienić, ale nie mam talentu do tego i zostaje taki jaki jest blushing
Jedynie co mogę poradzić, to dokończyć obsługę teł, czyli zmianę tych paneli niebieskich i ikon.
Strony: [1] 2 3 4   Do góry
  Odpowiedz  |  Drukuj  

Skocz do:  

+ Szybka odpowiedź
W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.