Adminie spoko - precyzować nie będę .. forum jest i dbasz o niego - nie zaprzeczam

!
Wściekam się na pozostałych " członków .. kadry " ( tylko bez skojarzeń mi tu

) Juro gdzieś w świecie hula, rommanita.. się nie pytam, nasza Bessa.., a mnie wkurza brak pomocy dla Franmo , takiej z prawdziwego zdarzenia.
Nie musimy w końcu ze sobą sympatyzować - wystarczy szacunek... ale wszyscy zawsze byliśmy zgodni co do zasadności angażowania się we wsparcie Odkurzacza ( w tym Maćka.. ) i nie rozumię, czym sobie Maciek zasłużył , że wszyscy go opuścili ot tak ...
bez powodu !!?? Zważywszy na moje umiejętności, w porównaniu z pozostałymi - to widoczne... forum traci na fachowości i powadze ( tu okazuję absolutnie szczere uznanie !) a... Maciek zamiast spokojnie i ... bezpiecznie pracować, "użera się" z co niektórymi wyjaśniając kwestie, w których można by go zastąpić. Nie wypada mi nikogo zmuszać, i naprawdę nie o to mi chodzi !! Ale piszę to co czuję ( obdarzona .. w naturę !) i nawet jeśli uznacie, że przesadzam - to napewno w głębi duszy jednak powinniście mi przyznać rację - to co jest, trudno zrozumieć !!
Ja osobiście nie chcę - by forum było utożsamiane wyłącznie : ze śnieżką i Franmo ( trafiłam do Was jako ostatnia .. i jako jedyna trwam wytrwale ) Wy jesteście duchem i sercem - przedewszystkim !! I sądzę, że nie tylko mi Was brakuje !!
Przeprasza śnieżka za tyradę - i jeszcze raz pozdrawia !!