Oficjalne Forum programu Odkurzacz
Strony: [1]   Do dołu
  Odpowiedz  |  Drukuj  
Autor Wątek: Brak możliwości wysłania posta  (Przeczytany 3407 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
andrzej2y
Kamyczek
**
Offline Offline

Wiadomości: 56


« : Maj 11, 2008, 20:00:53 »
Odpowiedz cytującCytuj

Cztery razy próby wys?ania posta zako?czy?y si? niepowodzeniem!!!Tre?? posta zosta?a kasowana b?d?pisa?o ,?e nie wpisano tematu nawet przy odpowiedzi a nie nowym temacie ,lub ?e moja sesja dobieg?a ko?ca podczas isania i probowa? mam od pocz?tku.Jnnym razem ?e jestem niezalogowany a by?em.Co si? dzieje i co mam robi? ?eby nie pisa? po kilkana?cie razy i to bezskutecznie?
Dlaczego w po?cie litery zostaj? zast?powane znakami b?d? s? przerwy których pierwotnie w tek?cie nie by?o?
« Ostatnia zmiana: Maj 11, 2008, 20:03:20 wysłane przez andrzej2y » Zapisane
Franmo
Constructor
Diament
****
*
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 3421



« Odpowiedz #1 : Maj 12, 2008, 10:53:30 »
Odpowiedz cytującCytuj

Andrzej poczekaj na odpowiedź administratora Unicorna.

Ja sam nie wiem co się dzieje, nie ma polskich znaków.
Skórka została zmieniona na test, ale nadal jest to samo, więc to nie jest problem od skórki.
Problem zaczął występować od wczoraj od około 12. Natomiast wysyłanie postów przebiega bez problemów (jak widać).

Andrzej, podaj jaką przeglądarkę używasz do przeglądania.
Spróbuj usunąć pamięć tymczasową i historię (z przeglądarki). Z tego co widzę to problem masz z ciasteczkami (cookies), gdyż sesja zbyt szybko u ciebie się kończy i nie możesz zdążyć napisać posta.

Poczekam co Unicorn zaradzi.
Zapisane
andrzej2y
Kamyczek
**
Offline Offline

Wiadomości: 56


« Odpowiedz #2 : Maj 12, 2008, 15:20:11 »
Odpowiedz cytującCytuj

Witam!Używam przeglądarki IE.Inne wiadomości,maile czy posty na inne fora nie powodują problemów.Na razie wygląda to dzisiaj dobrze.Okaże sie przy wysyłce.Jeśli będzie OPK to sprobuję zamieścić swój post z nurtującymi mnie pytaniami.
Zapisane
Unicorn
Gość
« Odpowiedz #3 : Maj 12, 2008, 15:47:56 »
Odpowiedz cytującCytuj

Cytuj
Wystąpił problem z kodowaniem polskich znaków na bardzo niewielkiej
liczbie stron. Został on przekazany do administratora i będzie rozwiązany
tak szybko, jak to możliwe
Odpowiedź od supportu hostingu. Za niedogodności przepraszamy.
Zapisane
andrzej2y
Kamyczek
**
Offline Offline

Wiadomości: 56


« Odpowiedz #4 : Maj 13, 2008, 13:16:42 »
Odpowiedz cytującCytuj

W dalszym ciągu po napisaniu wiadomości i próbie jej wysłania(zamieszczenia)potrafię zostać wylogowany,treść posa ginie a ja muszę logować się powtórnie.To często się powtarza.Na dodatek zamieszczana jest informacja o braku tematu i adresu mailowego.W dalszym ciągu w postach wcześniej zamieszczonych,które emitowane były poprawnie zmiany które zaszły ostatnio(zmiana liter alfabetu na inne i znaki graficzne) nie nie zostały usunięt co poważnie utrudnia czytanie i zrozumienie treści.W wiadomościach pisanych wczoraj i dzisiaj ten mamkament już nie występuje.
Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Odpowiedz  |  Drukuj  
 
Skocz do:  

+ Szybka odpowiedź
W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.