Oficjalne Forum programu Odkurzacz
Strony: [1]   Do dołu
  Odpowiedz  |  Drukuj  
Autor Wątek: Problem z wyglądem forum w IE. Znalazłem rozwiązanie! [wersja: IE 8 i 9 i 10 PP]  (Przeczytany 1673 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Alvinek
Global Moderator
Platyna
*
*
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 956


Alvinko Portabler


« : Wrzesień 13, 2011, 08:25:08 »
Odpowiedz cytującCytuj

Dla wszystkich poszkodowanych, ale lubiących Internet Explorer 9, wciskamy F12 i Alt+9 i znów F12 i wszystko działa. Na Internet Explorer 8 wciskamy chyba F12 i Alt + 8 i znów F12. Będziemy musieli powykonywać tak kilka razy, aż nasz IE się tego nauczy smile
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 13, 2011, 17:29:42 wysłane przez Alvinek34 » Zapisane

Franmo
Constructor
Diament
****
*
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 3422



« Odpowiedz #1 : Wrzesień 13, 2011, 19:34:10 »
Odpowiedz cytującCytuj

Po mojemu to, że forum jest widziane jako IE5 zależy od skórki forum. Być może to w niej brakuje odpowiednich zapisów, które dają informację przeglądarce o kompatybilności, chociaż w to wątpię.
Przeglądarka powinna bez problemu sama przeprowadzić analizę i w ostateczności po prostu przełączyć się na starszy tryb.
W innym przypadku wynik jest tak jak widać... IE8 i nowsze poprawnie wyświetlają forum ODK dopiero po ingerencji i wiedzy użytkownika.
Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Odpowiedz  |  Drukuj  
 
Skocz do:  

+ Szybka odpowiedź
W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.